Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια – «Στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις όχι»

Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια – «Στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις όχι»

Στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» προς τιμήν του σπουδαίου Λευτέρη Παπαδόπουλου, που έγινε στο Καλλιμάρμαρο

Η συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» προς τιμήν του σπουδαίου Λευτέρη Παπαδόπουλου, που έγινε την Τετάρτη (4/9) στο Καλλιμάρμαρο, έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη καθώς η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε live. Θυμίζουμε ότι το 2020 η ερμηνεύτρια είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από το τραγούδι και τις live εμφανίσεις.

Οι πόρτες του Καλλιμάρμαρου άνοιξαν στις 7 το απόγευμα και η συναυλία ξεκίνησε στις 9 το βράδυ με εμβληματικές μελωδίες να ερμηνεύονται μοναδικά από 16 αγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία. Στη συναυλία όπου παρακολούθησαν 35.000 θεατές ήταν και ο μεγάλος στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, έχοντας στο πλευρό του την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις "όχι"», είπε η Χάρις Αλεξίου λίγο πριν τραγουδήσει, με το κοινό να την καταχειροκροτά.

@minosemi_official Χάρις Αλεξίου • LIVE 🎤 @ «Όλοι Μαζί Μπορούμε – Λευτέρης Παπαδόπουλος» | #alexiou #harisalexiou #live #oloimaziboroume #χαρισαλεξιου #fyp #MinosEMI ♬ πρωτότυπος ήχος - minosemi_official

 

 

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό», είχε εξομολογηθεί η Χάρις Αλεξίου το 2020 στην εκπομπή «Κατάλληλη Ώρα» στο Β’ πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.