Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια για τον ξυλοδαρμό 26χρονου Γάλλου έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο

Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια για τον ξυλοδαρμό 26χρονου Γάλλου έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο

Ελεύθεροι οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, μετά τις απολογίες τους

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου απολογήθηκαν οι τέσσερις νεαροί για την επίθεση σε 26χρονο Γάλλο, τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, η υπόθεση αναβαθμίστηκε σε κακούργημα και παραπέμφθηκε σε Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) για την ολοκλήρωσή της, ενώ προφυλακιστέοι κρίθηκαν τα δύο αδέλφια από τα Χανιά, έως την εκδίκαση της υπόθεσης. Οι υπόλοιποι δύο αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ στην απολογία τους ανέφεραν πως δεν συμμετείχαν στον καυγά, αλλά προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Πάντως και οι τέσσερις, θα δικαστούν εκ νέου ενώπιων ενόρκων, σε τοποθεσία και ημερομηνία που θα οριστεί στη συνέχεια.

Προς το παρόν, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων δεν προέβησαν σε καμία δήλωση, ωστόσο όπως ανέφερε σε δήλωσή του, ο συνήγορος του 26χρονου Γάλλου, Θωμάς Λεχωβίτης: «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την δικαστική λειτουργία, η δικαιοσύνη αποδίδεται, ενώ στέλνεται και ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους παρανομούν και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς έλεγχο».

Η βιαιότητα της συμπλοκής παρουσιάζεται και στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ Χανίων, από την ώρα του καυγά:

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.