Στον ανακριτή οι τέσσερις νεαροί οι οποίοι ξυλοκόπησαν 36χρονο Γάλλο τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο – Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή

Στον ανακριτή οι τέσσερις νεαροί οι οποίοι ξυλοκόπησαν 36χρονο Γάλλο τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο – Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή

Ο νεαρός νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα, Τετάρτη 4/9 οι τέσσερις νεαροί οι οποίοι ξυλοκόπησαν 36χρονο Γάλλο τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της Δευτέρας 2/9.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους αναμένεται να υποστηρίξουν ότι δεν ήθελαν να του κάνουν κακό, αλλά πάνω στην ένταση η κατάσταση ξέφυγε.

Ο 36χρονος έχει υποστεί κάταγμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και χρειάστηκε ράμματα.

Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή

Η συμπλοκή φαίνεται να ξεκίνησε όταν η παρέα των Γάλλων βγήκε από το μπαρ, σύμφωνα με εργαζόμενο, κρατώντας ένα μπουκάλι αλκοόλ. Ένας από αυτούς φαίνεται πως έσπρωξε έναν από την παρέα των Κρητικών και τότε ένας από την παρέα των νταήδων άρπαξε το μπουκάλι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τον 36χρονο, την ώρα που άλλος από την παρέα των τεσσάρων τον κλωτσούσε στα πλευρά.

Ο 36χρονος, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ στην Ελλάδα έχουν φτάσει και οι γονείς του.

 

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που ο τουρίστας βρίσκεται ξαφνικά περικυκλωμένος από τέσσερις ντόπιους που σταμάτησαν να τον χτυπούν μόνο όταν κατέρρευσε μπροστά τους.

Ο νεαρός δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι και όταν ήδη είχε πέσει στο έδαφος δέχτηκε μια κλωτσιά στα πλευρά.

Είναι η στιγμή που κάποιοι από τους παρευρισκόμενους φοβούνται τα χειρότερα για τον άτυχο Γάλλο. Είναι αναίσθητος και κάποιοι προσπαθούν μάταια να τον συνεφέρουν, λίγο πριν φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.