Βίντεο-ντοκουμέντο άγριου ξυλοδαρμού 36χρονου τουρίστα από τέσσερις νταήδες στο Ρέθυμνο

Βίντεο-ντοκουμέντο άγριου ξυλοδαρμού 36χρονου τουρίστα από τέσσερις νταήδες στο Ρέθυμνο

Σοκάρουν τα βίαια χτυπήματα των ηλικίας από 20 έως 24 ετών στον άνδρα από την Γαλλία για ασήμαντη αφορμή και ακόμη και όταν αυτός είναι στο έδαφος αναίσθητος

Νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ξένου τουρίστα σημειώθηκε και πάλι στην Κρήτη και οι εικόνες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες με τα κινητά τους σοκάρουν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που προέβαλε το Mega, τέσσερις νταήδες Κρητικοί ξυλοκοπούν αρχικά με μπουνιές και κλωτσιές έναν 36χρονο Γάλλο έξω από μπαρ του Ρεθύμνου. Τα χτυπήματα είναι απανωτά και βίαια. Ο 36χρονος βρίσκεται περικυκλωμένος από τους νεαρούς δράστες, που του επιτίθενται και τον γρονθοκοπούν. Ένας από την παρέα τον χτυπά με δύναμη με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι. Ο 36χρονος καταρρέει και κείτεται αιμόφυρτος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Ένας από την παρέα των δραστών δεν πτοείται και συνεχίζει να τον κλωτσά στα πλευρά.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις εξοργιστικές εικόνες, ωστόσο κανείς δεν παρεμβαίνει, για να σώσει τον τουρίστα. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος καλούν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Χτυπούσαν τον 36χρονο ακόμα κι όταν ήταν αναίσθητος

Το θύμα της επίθεσης είναι αναίσθητο και κάποιοι προσπαθούν μάταια να το συνεφέρουν, λίγο πριν φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο. «Ήταν σοβαρό περιστατικό, το οποίο τώρα δείχνει να οδεύει καλά. Έχει ένα κάταγμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Έχει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι, τώρα είναι καλά. Ήρθε ο ιατροδικαστής, τον είδε. Τώρα περιμένουμε τους γονείς του, έχουν ενημερωθεί από την πρεσβεία», είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Νίκος Μαλλιαρός.

Η απίστευτης βιαιότητας επίθεση φέρεται να έγινε για ασήμαντη αφορμή, στο μπαρ όπου όλοι τους διασκέδαζαν. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες μάλιστα, η παρεξήγηση που κατέληξε σε ξυλοδαρμό, έγινε για ένα… σκούντημα. Οι τέσσερις δράστες, ηλικίας από 20 έως 24 ετών, επιχείρησαν να διαφύγουν από το σημείο, συνελήφθησαν όμως από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Ρεθύμνου και κρατούνται έως την Τετάρτη, οπότε και θα απολογηθούν. Στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και μία ποιμενική ράβδος. «Σήμερα το έμαθα και εγώ. Σήμερα το πρωί. Δεν είναι τέτοιο παιδί για να μπλέξει, λογικά τον πήρε η μπάλα λόγω της παρέας του. Με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν ότι απλά τον κρατάνε μέσα», ανέφερε συγγενής κατηγορούμενου.