Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ – «Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων»

Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ – «Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων»

«Δε θα σταματήσω μέχρι να βγουν όλοι όσοι εμπλέκονται στο φως»

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, την οποία ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο πλαίσιο των ερευνών και της παρέδωσε σχετικό φάκελο με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει.

«Έγινε μια προσπάθεια σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επίπεδο διαδικασιών ώστε να ενημερώσουμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πώς εξελίσσεται ένα κομμάτι των ερευνών», ανέφερε ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος σημείωσε πως η ευαισθησία της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού και ο τρόπος αντιμετώπισης της Δικαιοσύνης είναι σημαντικός.

«Η εισαγγελέας συμπάσχει μαζί μας… Έχω εμπιστοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι αύριο αναμένεται ο επίσημος φορέας για τον τεχνικό έλεγχο «ώστε να μπορέσουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς να συντάξουν κατηγορητήριο».

«Οι πληροφορίες από τις έρευνες ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων», υπογράμμισε ο πατέρας και πρόσθεσε: «Δε θα σταματήσω μέχρι να βγουν όλοι όσοι εμπλέκονται στο φως. Και εμπλέκεται πάρα πολύς κόσμος. Τις επόμενες ημέρες θα φέρουμε ένα σύνολο από πληροφορίες για το πόσο μεγάλη είναι η διαπλοκή όχι μόνο στα λούνα παρκ αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις…

Δεν υπάρχει κανείς που να έχει στηρίξει την οικογένεια μου και οι πάντες είναι εξαφανισμένοι».

Ρεπορτάζ: Μαρία Ζαχαροπούλου