Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: Αυτεπάγγελτη δίωξη ασκήθηκε στον 38χρονο που ξυλοκόπησε τον επίδοξο βιαστή

Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: Αυτεπάγγελτη δίωξη ασκήθηκε στον 38χρονο που ξυλοκόπησε τον επίδοξο βιαστή

Ο 35χρονος κατηγορούμενος φέρεται ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του φίλου της 20χρονης που τον ξυλοκόπησε

Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 38χρονου φίλου της νεαρής γυναίκας, την οποία έσωσε από απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα, για παράνομη βιντεοσκόπηση του ξυλοδαρμού του 35χρονου, τον οποίο «ανέβασε» στο διαδίκτυο.

Πληροφορίες που επικαλείται το Mega αναφέρουν, πως ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη, θα κινηθεί νομικά κατά του 38χρονου, που τον ξυλοκόπησε. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται, ότι πριν από περίπου ένα χρόνο ο 35χρονος είχε παρενοχλήσει ένα 14χρονο κορίτσι μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Τότε είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του, όμως όπως καταγγέλλει η μητέρα της 14χρονης, τον συνάντησε ξανά μετά από δύο εβδομάδες.

«Πήγε και έκατσε δίπλα της και με το πόδι του προσπάθησε, περνώντας το πόδι του πάνω στο δικό της, προφανώς να την ψιλοεγκλωβίσει. Σηκώθηκε και κατέβηκε από το λεωφορείο. Το παιδί ήρθε σπίτι σε κατάσταση σοκ με κλάματα», είπε η μητέρα της ανήλικης. Η 14χρονη πρόλαβε και φωτογράφισε τον δράστη και ανάρτησε τις φωτογραφίες στα social media και σύμφωνα με την μητέρα της ανήλικης, τουλάχιστον άλλες έντεκα φίλες και γνωστές της κόρης της, αναγνώρισαν στο πρόσωπότου τον άνδρα που είχε παρενοχλήσει και τις ίδιες.

Την ίδια ώρα, η 20χρονη κοπέλα που αποπειράθηκε να βιάσει ο 35χρονος, υποστήριξε ότι η Αστυνομία έκανε να φθάσει στο σημείο 1 ώρα και 10 λεπτά.