Απόπειρα βιασμού στην Σαλαμίνα: Σοκάρει η 20χρονη για τον εφιάλτη που έζησε

Απόπειρα βιασμού στην Σαλαμίνα: Σοκάρει η 20χρονη για τον εφιάλτη που έζησε

Τον προφυλακσιμένο δράστη αναγνώρισαν άλλες 11 κοπέλες

Σεσημασμένος είναι ο άντρας που αποπειράθηκε να βιάσει το 20χρονο κορίτσι σε παραλία της Σαλαμίνας. Ο 35χρονος έχει συλληφθεί 15 φορές, ενώ προκαλεί σοκ η περιγραφή του κοριτσιού όσων έζησε.

Με καλυμμένο το πρόσωπο του ο επίδοξος βιαστής οδηγήθηκε στην φυλακή.

Η 20χρονη που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη την περασμένη Δευτέρα στη παραλία της Σαλαμίνας μιλώντας στην εκπομπή Live Νews ξεσπά.

«Δεν πρέπει να είναι έξω. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι έξω. Το ψυχολογικό είναι το χειρότερο μου, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κοιμηθώ», είπε η 20χρονη.

Με την φωνή της να σπάει περιγράφει όλα όσα έγιναν.

«Τον είδα και με ακολουθούσε, δεν ήξερα τι να κάνω. Με ενοχλεί δύο φορές, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά, γυρνάει και μου κάνει ότι εάν δεν με βιάσει, θα μου βγάλει μαχαίρι».

Από την πλευρά του ο 35χρονος, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι απλά πλησίασε την κοπέλα για να της μιλήσει.

«Την συγκεκριμένη ημέρα πήγα για μπάνιο σε μία παραλία που βρίσκεται στην 13η στάση της Λεωφόρου Αιαντείου Σαλαμίνας . Εκεί είδα μια κοπέλα να κάνει ηλιοθεραπεία . Σκεφτόμουν πως ίσως ήταν η πρώην σχέση μου. Μετά από δύο ώρες πήγα να της μιλήσω, και της πρότεινα αν ήθελε να κάτσουμε μαζί να κάνουμε παρέα. Εκείνη, έντρομη σηκώθηκε πήρε κάποιον τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει. Αποδεχόμενος την άρνηση της επέστρεψα στην αρχική μου θέση», ισχυρίστηκε ο 35χρονος.

«Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα και ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου. Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ», είπε η γυναίκα.

Ο 35χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στην 20χρονη.

«Ποτέ δεν την απείλησα , και ουδέποτε της είπα πως έχω μαχαίρι προκειμένω να την βιάσω. Όταν εκείνη μπήκε στην παραλία να κολυμπήσει , μπήκα και εγώ δίχως οιοδήποτε σκοπό . Έπειτα από λίγα λεπτά εμφανίστηκε ο άντρας όπου πιθανόν όπως αργότερα κατάλαβα είχε καλέσει όταν της μίλησα , με ξυλοκόπησε , μου έκανε ερωτήσεις χτυπώντας με σφοδρά και βιντεοσκοπώντας με προκαλώντας μου φόβο για την σωματική μου ακεραιότητα».

Το πρωί κατά την μεταγωγή του 35χρονου κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τα δικαστήρια του επιτέθηκε φραστικά.

Τον αναγνώρισαν άλλες 11 κοπέλες

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο 35χρονος είχε παρενοχλήσει ένα 14χρονο κορίτσι μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Τότε είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του όμως όπως καταγγέλλει η μητέρα της 14χρονης τον συνάντησε ξανά μετά από 2 εβδομάδες.

«Πήγε και έκατσε δίπλα της και με το πόδι του προσπάθησε, περνώντας το πόδι του πάνω στο δικό της προφανώς να την ψιλοεγκλωβίσει. Σηκώθηκε και κατέβηκαν από το λεωφορείο. Το παιδί ήρθε σπίτι σε κατάσταση σοκ με κλάματα», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Η 14χρονη πρόλαβε και φωτογράφισε τον δράστη και ανάρτησε τις φωτογραφίες στα social media.

Την ίδια ώρα πάντως η 20χρονη κοπέλα υποστήριξε ότι η αστυνομία έκανε να φθάσει στο σημείο 1 ώρα και 10 λεπτά.