Ομαδικός βιασμός 23χρονης στη Μύκονο: Ο εισαγγελέας έκρινε ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με συναίνεση

Ομαδικός βιασμός 23χρονης στη Μύκονο: Ο εισαγγελέας έκρινε ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με συναίνεση

Με τη συναίνεση της 23χρονης τουρίστριας συνευρέθηκαν σεξουαλικά οι τρεις Πακιστανοί στη Μύκονο και έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι

Μετά το σάλο που προκάλεσε η απόφαση εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Σύρου να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους τρεις Πακιστανοί, που κατηγορήθηκαν για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο, εισαγγελικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, αναφέρουν ότι από την ανάλυση των βίντεο προκύπτει, ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση με την απόλυτη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη τουρίστρια από τη Νότια Αφρική κατήγγειλε, ότι τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο από τρεις δράστες. Οι δράστες αναγνωριστήκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου. Εκεί ομολόγησαν, ότι πράγματι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με τη 23χρονη τουρίστρια. Σε βάρος των Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά τη σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, προκύπτει σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο, έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, κλπ. Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου βιασμού, δεν τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.