Αλέξης Κούγιας για την τραγωδία στη Χαλκιδική: «Ατύχημα ήταν, δεν υπήρχε δόλος»

Αλέξης Κούγιας για την τραγωδία στη Χαλκιδική: «Ατύχημα ήταν, δεν υπήρχε δόλος»

Ο ποινικολόγος και συνήγορος του 58χρονου επιχειρηματία υποστήριξε ότι ο πελάτης του δέχθηκε απειλές από μπράβους της νύχτας

Ατύχημα χαρακτήρισε την τραγωδία στην Χαλκιδική με τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη Καμπαΐλη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ο ποινικολόγος και δικηγόρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Αλέξης Κούγιας.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους γονείς του 19χρονου, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για «ακραία συμπεριφορά σε βάρος του ιδιοκτήτη». «Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο διενέργειας πραγματογνωμοσύνης. Μπορεί το αποτέλεσμά της να είναι θετικό για τον ιδιοκτήτη και να μην έχουμε εξελίξεις, που θα είναι σκληρές ποινικά» είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για ατύχημα, αναφερόμενος στην τραγωδία. «Ανεξαρτήτως του πόνου της οικογένειας και της ελληνικής οικογένειας, πρόκειται για ατύχημα. Δεν υπήρχε δόλος. Δεν ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να σκοτώσει ανθρώπους, ούτε ο χειριστής» είπε χαρακτηριστικά. Ο ποινικολόγος υποστήριξε ακόμα, ότι όταν τον προσέγγισαν να αναλάβει τον 58χρονο επιχειρηματία, του τον περιέγραψαν ως τον καλύτερο εργοδότη επί δεκαετίες στη βόρεια Ελλάδα και ως καλό οικογενειάρχη.

«Δεν πρόκειται για δόλια συμπεριφορά, αλλά αμελή», είπε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ αποκάλυψε πως τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ τον έχουν απειλήσει μπράβοι.