Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις καθ’ ομολογίαν βιαστές 23χρονης στη Μύκονο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις καθ’ ομολογίαν βιαστές 23χρονης στη Μύκονο

Οι κατηγορούμενοι Πακιστανοί φέρεται μάλιστα να βιντεοσκόπησαν με τα κινητά τους την πράξη τους σε βάρος της τουρίστριας από τη Νότια Αφρική

Σοκ προκαλεί η απόφαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου να αφήσει ελεύθερους με περιοριστικούς όρους τρεις κατηγορούμενους για βιασμό νεαρής τουρίστριας Πακιστανούς στη Μύκονο, οι οποίοι μάλιστα αναγνωρίστηκαν από το θύμα τους και ομολόγησαν την πράξη τους.

Η 23χρονη από τη Νότιο Αφρική έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο, ωστόσο οι δράστες αναγνωρίστηκαν μόλις το περασμένο Σάββατο 24 Αυγούστου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μετά από αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού, ψηφιακών πειστηρίων και μαρτυρικών καταθέσεων, προέκυψε πως δράστες του βιασμού της κοπέλας είναι τρία άτομα με καταγωγή από το Πακιστάν.

Οι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μυκόνου και ομολόγησαν την πράξη τους. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν προς εξέταση δύο κινητά τηλέφωνα, που είχαν στην κατοχή τους, καθώς και βιολογικό υλικό που στάλθηκε προς εξέταση και ταυτοποίηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.