Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στους πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στους πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τα τέσσερα άτομα - Ανάμεσά τους ο δράστης του πυροβολισμού που είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί

Θέμα χρόνου είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των τεσσάρων εμπλεκομένων στο περιστατικό με πυροβολισμούς, που έγινε χθες το απόγευμα 26 Αυγούστου στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα, τα οποία και αναζητούνται. Πρόκειται για εκείνον που πυροβόλησε στον αέρα και ακόμη έναν που επιτέθηκε στον οδηγό ταξί. «Ο δράστης του πυροβολισμού φαίνεται ότι είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί, όπως και το θύμα. Τουλάχιστον αυτή είναι η αναφορά που έχουμε στην Ελληνική Αστυνομία, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται» είπε στο ΕΡΤNews η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για τον διαπληκτισμό φαίνεται ότι ήταν ένας πελάτης ταξί. «Η αναφορά στην Αστυνομία είναι, ότι έγινε για έναν πελάτη, για συγκεκριμένη κούρσα» εξήγησε και σημείωσε, ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ελεγχθεί και για το πώς έλαβε την άδεια για να εργάζεται σε αυτό το επάγγελμα και να κατέχει νόμιμη άδεια ταξί.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, όταν δύο οδηγοί στην πιάτσα των ταξί διαπληκτίστηκαν για μια κούρσα. Στη συνέχεια, ο ένας οδηγός έφυγε από το σημείο, αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα μαζί με ακόμη τρία άτομα. Οι δράστες επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον οδηγό ταξί ηλικίας 28 ετών, ο οποίος στην συνέχεια μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Κατά τη διαφυγή τους, ο ένας από τους εμπλεκόμενους πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στον αέρα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του πυροβολισμού είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί.