Τραγωδία στην Χαλκιδική: «Έχω επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον επιχειρηματία του λούνα παρκ»

Τραγωδία στην Χαλκιδική: «Έχω επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον επιχειρηματία του λούνα παρκ»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου αποκαλύπτει, ότι στον 58χρονο έχουν γίνει απευθείας αναθέσεις στο παρελθόν και δηλώνει ότι περιμένει από τις εισαγγελικές αρχές να πράξουν τα δέοντα

Στοιχεία για δοσοληψίες του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος γιος του, αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του ο πατέρας του άτυχου νέου, Γιώργος Καμπαϊλής.

Ο τραγικός πατέρας παρέστη σήμερα Κυριακή 25 Αυγούστου στο τρισάγιο που τελέστηκε σήμερα με πρωτοβουλία των κατοίκων έξω από το μοιραίο λούνα παρκ και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους αμέσως μετά, είπε: «Προσπαθούμε όλοι να καταλήξουμε και να ξεκαθαρίσουμε πλέον, στο ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχω στα χέρια μου πλέον επίσημα, με δημόσια έγγραφα, τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021, χωρίς να υπογράφηκε και χωρίς να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου».

Αύριο θα καταθέσει στην εισαγγελία Χαλκιδικής, όπως ο ίδιος υπογράμμισε, τα συγκεκριμένα έγγραφα και σημείωσε πως «αν μετά από αυτό και με όσα έχουν συμβεί και με όσα έχουν διαπιστωθεί μέχρι σήμερα, δεν πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή, σας δίνω τον λόγο μου ως πατέρας, πρώτα και μετά ως άνθρωπος, ότι θα λειτουργήσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο. Θα καταπατήσω το νόμο, όπως τον καταπατούν οι ίδιοι που τον εκπροσωπούν. Υπάρχει σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών».

Ο κ. Καμπαϊλής αποκάλυψε ακόμα, ότι «το συγκεκριμένο μηχάνημα, είναι μια ιδιοκατασκευή στη Θεσσαλονίκη, η οποία αγοράστηκε από έναν αντίστοιχο επιχειρηματία στην Κατερίνη, ο οποίος το είχε παροπλισμένο από το 2010. Το συγκεκριμένο το αγόρασε ως σκραπ ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το 2020, με τη λογική να το πάει στη Βουλγαρία, για να το ανακατασκευάσει. Το μηχάνημα αυτό λοιπόν από το 2020 παίρνει βεβαιώσεις μεγάλων εταιρειών για την αξιοοπιστία του».