Προφυλακίστηκε ο οδηγός που κατηγορείται για τον βιασμό της συναδέλφου του σε απορριμματοφόρο

Προφυλακίστηκε ο οδηγός που κατηγορείται για τον βιασμό της συναδέλφου του σε απορριμματοφόρο

Θα κρατηθεί στις φυλακές της Τρίπολης

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 48χρονος οδηγός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 44χρονη συνάδελφό του μέσα στο απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού στον Πειραιά.

Ο 48χρονος, μετά την απόφαση του εισαγγελέα, θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και η γυναίκα κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων ότι ο συνάδελφός της την έγδυσε αρχικά και στη συνέχεια τη βίασε, ενώ η ίδια προέβαλε αντίσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 48χρονος εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι ήταν μόνοι τους στο απορριμματοφόρο καθώς και το προχωρημένο της ώρας, ώστε να ικανοποιήσει τις ορμές του.

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της 44χρονης, ο οδηγός του απορριμματοφόρου εντοπίστηκε και συνελήφθη. Καταθέτοντας προανακριτικά στο Τμήμα Ασφαλείας Περάματος, αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη, αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, λέγοντας πως όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Από την ΕΛ.ΑΣ. παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης, καθώς επίσης και εξερεύνηση της καμπίνας του οχήματος (απορριμματοφόρου) από αρμόδιο συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ ο 48χρονος οδηγείται σήμερα Πέμπτη (22/8) στην ανακριτή.