Τραγωδία σε λούνα παρκ στην Χαλκιδική: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού

Τραγωδία σε λούνα παρκ στην Χαλκιδική: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, όπως και ο 58χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου χειριστή του παιχνιδιού του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μέρος του οποίου έσπασε, με αποτέλεσμα χάσει τη ζωή του 19χρονος.

Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, που διενεργεί την προανάκριση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

O άτυχος 19χρονος από τη Βέροια, ο οποίος παραθέριζε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένεια του βρήκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. ακαριαίο θάνατο.

Αφέθηκαν ελεύθεροι

Eλεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην εισαγγελέα, οι δύο συλληφθέντες για την τραγωδία, που σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Πρόκειται για τον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η εισαγγελέας έκρινε ότι είναι ελλιπής ο φάκελος, με τον οποίο παραπέμφθηκαν και θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση.