Έφοδος της Αστυνομίας στο παράνομο πάρτι με είσοδο έως και 1.200 ευρώ σε βίλα στη Μύκονο

Έφοδος της Αστυνομίας στο παράνομο πάρτι με είσοδο έως και 1.200 ευρώ σε βίλα στη Μύκονο

Συνελήφθη ο 35χρονος υπεύθυνος και κατασχέθηκαν ηχοσυστήματα, ενώ κλιμάκιο της ΑΑΔΕ έκανε έλεγχο για φορολογικές παραβάσεις

Έντονη κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη Μύκονο μεταξύ των καταστηματαρχών και των διοργανωτών παράνομων πάρτι σε βίλες και προχθες Πέμπτη 1 Αυγούστου η Αστυνομία έκανε έφοδο μετά από καταγγελία σε πολυτελή κατοικία, που είχε μετατραπεί σε κλαμπ, όπου έγιναν κατασχέσεις και συνελήφθη ένα άτομο, ενώ οι καταστηματάρχες του νησιού έκαναν μήνυση.

Το παράνομο πάρτι σε βίλα της Μυκόνου έγινε χθες και ήταν για... γερά πορτοφόλια και εκατοντάδες θαμώνες. Οι διοργανωτές μετέτρεψαν το πολυτελές σπίτι σε κλαμπ με είσοδο από 200 έως 1.200 ευρώ το κεφάλι, ποτό, χορό, φαγητό και πολλή δυνατή μουσική. Το κέφι σταμάτησε στις 23:30, όταν έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί μετα απο καταγγελία λόγω ηχορύπανσης. Κατασχέθηκαν ηχοσυστήματα και συνελήφθη ο 35χρονος υπεύθυνος του πάρτι. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε και δεύτερη έφοδος στο πάρτι, αυτή τη φορά από κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, που έκανε έλεγχο για φορολογικές παραβάσεις. Οι καταστηματάρχες της Μυκόνου κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.

Τα παράνομα πριβέ πάρτι σε βίλες δεν είναι κάτι καινούργιο για τη Μύκονο. Οι διοργανωτές προσφέρουν τα πάντα στους γαλαντόμους πελάτες τους: Φαντασμαγορικά σόου, πυροτεχνήματα, φωτογράφους, drones, ακόμη και ιδιωτικά τζετ ή ελικόπτερα για να τη μεταφορά τους, εισπράττοντας πολλά χρήματα, χωρίς να αποδίδουν τίποτα στο κράτος.