Δημήτρης Κόκοτας: Εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής του στο νοσοκομείο

Δημήτρης Κόκοτας: Εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής του στο νοσοκομείο

Ο 55χρονος τραγουδιστής μπορεί να εξήλθε από την ΜΕΘ, ωστόσο παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έχοντας υποστεί έμφραγμα στην πρόβα του μουσικού σόου «J2US», με την κατάσταση της υγείας να κρίνεται κρίσιμη από την αρχή.

Συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου σύμφωνα με την παραγωγή του talent show, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε τάσεις λιποθυμίας και ταχυκαρδία. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι είχε υποστεί έμφραγμα και οδηγήθηκε άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σήμερα, 2 Αυγούστου, ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Η σύζυγος, η κόρη του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και οι θαυμαστές του προσεύχονται καθημερινά να βγει νικητής ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Θα με πάρουν τα κλάματα τώρα... Περιμένω να γίνει καλά»

Η αδελφή του, Έλλη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του φανερά φορτισμένη συναισθηματικά. «Είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Περιμένουμε κάθε μέρα να γίνει και καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα, να πάει γρήγορα καλά και να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, ο καθένας παίρνει τον χρόνο του. Ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος. Δεν μπορώ να σας πω γιατί θα με πάρουν τα κλάματα τώρα... Περιμένω να γίνει καλά κι εγώ, να γυρίσει στην οικογένειά του, στο παιδί του», είχε πει πρόσφατα η Έλλη Κόκοτα.

«Πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που θέλω να του πω και φεύγω. Περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η Κατερίνα (σ.σ. η σύζυγός του) περιμένει κι αυτή, είναι κάθε μέρα στον άνδρα της και το παιδί το ίδιο περιμένει. Κι εγώ περιμένω να πάρει το χρόνο του και να γυρίσει», πρόσθεσε.

«Χρειάζεται πολύ χρόνο»

«Η κατάσταση είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη ΜΑΦ, οι γιατροί κάνουν τις προσπάθειές τους και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του. Δεν έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά στον απεικονιστικό και τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορούμε προς το παρόν να πούμε κάτι παραπάνω. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, δεν έχουμε καμία άλλη εξέλιξη. Δίνουμε χρόνο πολύ στον οργανισμό του, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή να αντιδρά περισσότερο. Είναι ένα θετικό στοιχείο η σταθερή κατάσταση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει και κάτι περισσότερο. Θέλει πολύ χρόνο» εξήγησε η Ματίνα Παγώνη. «Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι σοβαρές, δίνουμε πολύ χρόνο στον ασθενή κι εξαρτάται από τον οργανισμό πώς θα εξελιχθεί. Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν», συμπλήρωσε.