Καταδίκη προπονητή του Tae Kwon Do για βιασμούς ανήλικων αθλητριών του: «Σαν να ξεκίνησε η ζωή μου σήμερα» δηλώνει θύμα του

Καταδίκη προπονητή του Tae Kwon Do για βιασμούς ανήλικων αθλητριών του: «Σαν να ξεκίνησε η ζωή μου σήμερα» δηλώνει θύμα του

Συγκλονίζει ένα από τα πέντε θύματα του 45χρονου - «Δεν είμαι πια ένα θύμα»

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για τον προπονητή του Tae Kwon Do στην Ηλιούπολη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμούς ανήλικων αθλητριών του, καταδικάστηκε σε συνολικά 50 χρόνια κάθειρξη και οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή.

Δικαστές και ένορκοι τον καταδίκασαν σε 96 χρόνια για τέσσερις βιασμούς, τέσσερις ασελγείς πράξεις, μια απόπειρα ασέλγειας και διακίνηση και κατοχή πορνογραφικού υλικού. Η τελική του ποινή μετά τη συγχώνευση έφθασε τα 50 χρόνια κάθειρξη. «Είναι για έμας μία νέα αρχή», δηλώνει στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου μία από τις πέντε κοπέλες που τον κατήγγειλαν. «Αισθάνθηκα τρομερή δικαίωση, τρομερή συγκίνηση και αισθάνθηκα ότι πλέον δεν είμαι το θύμα. Δηλαδή σαν να ξεκίνησε η ζωή μου σήμερα. Δεν είμαι πια ένα θύμα. Καινούρια αρχή και μεγάλη δύναμη που είχα κρυμμένη τόσα χρόνια μέσα μου και συνειδητοποίησα ότι υπάρχει», είπε στο Star καταγγέλουσα.

«Έπρεπε να μπούμε σε μεγάλη διαδικασία και επίπονη, για να επανέλθουν κάποιες μνήμες, που είχαν διαγραφεί λόγω άμυνας του οργανισμού. Η προτεραιότητά μας ήτανε να δώσουμε δύναμη σε όλα τα κορίτσια, που βιώνουν το ίδιο πράγμα. Μας αντιμετώπισαν με τρομερό σεβασμό. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και φάνηκαν όλα. Δηλαδή και τα ψέματα του κ........ γιατί μόνο ψέματα έλεγε», πρόσθεσε η ίδια κοπέλα.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2023. Αρχικά τρία κορίτσια κατήγγειλαν τον προπονητή τους για βιασμό από την ηλικία των 12 ως 16 ετών, από το 2009 ως και το 2020. Στη συνέχεια τα στόματα άνοιξαν και οι καταγγελίες αυξήθηκαν. Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν αποδείξεις, όπως μηνύματα για την αρρωστημένη δράση του προπονητή. Ο 45χρονος ο οποίος είναι και ο ίδιος πατέρας, αποδέχτηκε εν μέρει τις κατηγορίες, αλλάζοντας όμως τις ηλικίες των κοριτσιών.