Τραγωδία στην Μεσσηνία: Αγωνία για τον 19χρονο τραυματία – Φρουρούμενος κατ’ οίκον ο οδηγός της νταλίκας

Τραγωδία στην Μεσσηνία: Αγωνία για τον 19χρονο τραυματία – Φρουρούμενος κατ’ οίκον ο οδηγός της νταλίκας

Ο νεαρός που επέβαινε στο αυτοκίνητο, όπου βρήκε τον θάνατο ο 43χρονος πατέρας του και η 13χρονη αδερφή του, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου

Στο σπίτι του στη Ζαχάρω βρίσκεται ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο την περασμένη Παρασκευή στην Ελαία Μεσσηνίας, στο πολύνεκρο τροχαίο με τους τέσσερις νεκρούς.

Μετά το εξιτήριο που έλαβε χθες Δευτέρα 29 Ιουλίου από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, παραμένει φρουρούμενος κατ’ οίκον μετά τη σύλληψή του, ύστερα από το πολύνεκρο τροχαίο και αναμένονται οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση, όπως αναφέρει το ilialive.gr. Συγκεκριμένα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε μετά την τραγωδία ο οδηγός της νταλίκας, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και ουσιαστικά να δώσει τη δική του εκδοχή για το τροχαίο δυστύχημα και τα αίτια που το προκάλεσαν.

Την ίδια ώρα, η αγωνία μεγαλώνει για την πορεία της υγείας του 19χρονου φαντάρου με καταγωγή από τα Καλύβια Ήλιδας. Το παλικάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο που έχασαν τη ζωή τους, ο 43χρονος πατέρας του και η 13χρονη αδερφή του, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης νοσηλεύεται η 66χρονη γιαγιά του, που είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα.