«Μπούκαραν» σε εξοχική κατοικία στο Κατάκολο και έφυγαν με λεία 100.000 ευρώ

«Μπούκαραν» σε εξοχική κατοικία στο Κατάκολο και έφυγαν με λεία 100.000 ευρώ

Αίσθηση έχει προκαλέσει ότι οι «ποντικοί» έδρασαν μέρα-μεσημέρι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς στη γειτονιά

Ενήμεροι για το τι υπήρχε σε εξοχική κατοικία στο Κατάκολο Ηλείας, φαίνεται ότι ήταν οι κλέφτες, που «μπούκαραν» και άρπαξαν κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το patrisnews.gr, οι «ποντικοί» μπήκαν στην εξοχική κατοικία από ανασφάλιστη πόρτα το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στο διάστημα από 12:30 έως 15:00 και ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, βρήκαν σε ένα από τα υπνοδωμάτια μία κασετίνα, που μέσα περιείχε τα κοσμήματα, την άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια.

Οι ιδιοκτήτες, που κατάγονται από την περιοχή, αλλά δεν ζουν στην Ηλεία, αλλά είχαν πάει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις Αρχές. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί, ότι οι δράστες «χτύπησαν» μέρα-μεσημέρι, με μια γειτονιά με πολύ κόσμο και σε μια περιοχή με καταστήματα εστίασης, χωρίς κανείς… να αντιληφθεί το παραμικρό.

Η λεία των δραστών ξεπερνά τα 100.000 ευρώ, με τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που χειρίζονται την υπόθεση, να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για των εντοπισμό τους.