Αγωνία στο Καραμανδάνειο Πάτρας για τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν στα θανατηφόρα τροχαία σε Κυπαρισσία και Πρέβεζα

Αγωνία στο Καραμανδάνειο Πάτρας για τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν στα θανατηφόρα τροχαία σε Κυπαρισσία και Πρέβεζα

Ο 6χρονος και ο 9χρονος φαίνεται να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο - Κρίσιμη είναι η κατάσταση του 19χρονου που νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων Πατρών νοσηλεύονται δύο ανήλικοι, που επέζησαν από δύο θανατηφόρα τροχαία, που σημειώθηκαν στην Κυπαρισσία και την Πρέβεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr, ο 6χρονος που διακομίστηκε στο νοσοκομείο από την Κυπαρισσία, μετά το τροχαίο δυστύχημα με νταλίκα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα βρέφος, βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όσον αφορά τον 9χρονο που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος μετά από μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων στην Πρέβεζα, όπου σκοτώθηκε ένας 53χρονος, η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι σοβαρή, αλλά σταθερή.

Όσον αφορά τον 19χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς μόλις είχε ορκιστεί στην Καλαμάτα, για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα. Ιατρικοί κύκλοι κάνουν λόγο για μια πολύ δύσκολη κατάσταση, με τον 19χρονο να δίνει σκληρή μάχη στο δωμάτιο της ΜΕΘ.

Η 66χρονη γιαγιά του που επέβαινε κι αυτή στο ίδιο όχημα, τραυματίστηκε πιο ελαφρά, ωστόσο χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται ακόμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με την ίδια να έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.