Ιδιοκτήτης beach bar στη Ρόδο έβρισε και απείλησε αστυνομικούς που πήγαν να κάνουν έλεγχο στην επιχείρηση

Ιδιοκτήτης beach bar στη Ρόδο έβρισε και απείλησε αστυνομικούς που πήγαν να κάνουν έλεγχο στην επιχείρηση

Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρατυπίες - Προσπάθηκσε να διαφύγει με βέσπα και συναλήφθη μετά από καταδίωξη

Ένας επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης beach bar στη Ρόδο συνελήφθη, καθώς εξύβρισε και απείλησε αστυνομικούς μετά από καταγγελία για ηχορύπανση.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου ηχορύπανσης από την Αστυνομία, ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε έναν αστυνομικό, σύμφωνα με το skyrodos.gr. Όταν οι αστυνομικοί αντέδρασαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει με μία βέσπα, αλλά τελικά συνελήφθη μετά από καταδίωξη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρανομίες και παρατυπίες σε παραθαλάσσιες επιχειρήσεις του σύμφωνα μετο ίδιο δημοσίευμα, ενώ είχε συγκρουστεί έντονα και με την δημοτική Αρχή, λόγω της επιβολής λουκέτου σε κατάστημά του, εξαιτίας αυθαιρέτων κατασκευών που είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση της νομιμότητας στις παραλίες της Ρόδου.