Σοκάρει η κατάθεση αθλήτριας της ενόργανης για την απόπειρα βιασμού της από τον προπονητή της – «Πάγωσα σαν να ήμουν νεκρή»

Σοκάρει η κατάθεση αθλήτριας της ενόργανης για την απόπειρα βιασμού της από τον προπονητή της – «Πάγωσα σαν να ήμουν νεκρή»

Ο συγκεκριμένος προπονητής καταγγέλλεται συνολικά από πέντε αθλήτριες, αλλά ακόμα παραμένει στη θέση του

Συγκλονίζει με την περιγραφή της για όσα ζούσε από την ηλικία των 14 έως τα 19 της χρόνια 26χρονη σήμερα αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, η οποία καταγγέλει ομοσπονδιακό προπονητή για απόπειρα βιασμού.

H πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης έχει καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα σε βάρος του 63χρονου -σήμερα- ομοσπονδιακού προπονητή. «Στο τέλος μιας προπόνησης με πήγε στα αποδυτήρια, αφού είχαν φύγει όλοι από το γυμναστήριο, μου έβγαλε το αθλητικό μου μπουστάκι, με ξεγύμνωσε από τη μέση και πάνω, με ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι του μασάζ που είχε εκεί, ανέβηκε πάνω μου, άρχισε να με φιλάει στο στήθος και στο λαιμό μου, ενώ με το χέρι του κατέβαινε πιο χαμηλά», ανέφερε η καταγγέλλουσα.

«Εγώ "πάγωσα" σαν να ήμουν νεκρή, δε μιλούσα και κυριολεκτικά παρέλυσα. Μετά από λίγο με ρώτησε, αν ένιωθα κάτι με αυτό που έκανε και εγώ κατάφερα να βρω τη φωνή μου και να του πω απλώς "όχι". Τότε εκείνος ξαναλέει "δεν μπορεί, κάτι θα αισθάνεσαι" και του απαντάω ξανά "όχι τίποτα". Τότε έφυγε από πάνω μου, μου είπε να ντυθώ, φύγαμε από τα αποδυτήρια και με γύρισε στο σπίτι μου» συνέχισε.

«Θα είμαι προπονητής και άντρας σου»

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη, όταν η κοπέλα ήταν 19 ετών, όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Οι αρρωστημένες διαθέσεις του προπονητή συνεχίστηκαν με παρενοχλήσεις στις αποστολές, όπως εκείνη του Δεκεμβρίου του 2017 στην Ουκρανία. «Με έγδυσε εντελώς από πάνω και από κάτω, ήμουν μόνο με το εσώρουχο και άρχισε να με χαϊδεύει και να με πιάνει παντού, δήθεν για να δει αν είχα πάρει κιλά, στην πραγματικότητα με χάιδευε στο στήθος, στους γλουτούς και γύρω από το γεννητικό μου όργανο» περιέγραψε.

«Mου έλεγε συνέχεια, ότι δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει άλλος άντρας στη ζωή μου πέρα από αυτόν και τώρα που ενηλικιώθηκα, είναι καιρός να προχωρήσουμε τη "σχέση" μας, μου έλεγε συχνά, ότι όταν θα κλείσω τα 18, θα πρέπει να κάνουμε σεξ και εγώ του έλεγα "όχι", εγώ του απαντούσα: "Όχι, δε θα κάνω τίποτα μαζί σας, εσείς είστε ο προπονητής μου, τίποτα άλλο" κι εκείνος επέμενε, ότι εκτός από προπονητής, ότι είναι και άντρας μου και ο γκόμενός μου και εγώ ξαναέλεγα "όχι"» σύμφωνα με την καταγγελία της.

Σύμφωνα με το Mega, o συγκεκριμένος προπονητής καταγγέλλεται συνολικά από πέντε αθλήτριες, αλλά ακόμα παραμένει στη θέση του.