Πολλές ζημιές στο θέατρο Μπρόντγουαιη λόγω φωτιάς – Δείτε φωτογραφίες

Πολλές ζημιές στο θέατρο Μπρόντγουαιη λόγω φωτιάς – Δείτε φωτογραφίες

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από τον υπόγειο χώρο του μικρού θεάτρου

Εκτενείς υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο θέατρο Μπρόντγουαιη από την φωτιά που εκδηλώθηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η πυρκαγιά ξέσπασε χθες γύρω στις 23.37 σε υπόγειο χώρο της στοάς που στεγάζεται το θέατρο στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Πατησίων με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας σήμερα ώστε να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική το μικρό θέατρο έχει υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές ενώ το μεγάλο θέατρο φθορές εξαιτίας του πυκνού καπνού που αναδυόταν από τον υπόγειο χώρο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από τον υπόγειο χώρο του μικρού θεάτρου, στο οποίο μέχρι τις 20.00 χθες το βράδυ προβαλλόταν παράσταση. Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής μετέβησαν στο σημείο για να καταφέρουν να σβήσουν τη φωτιά ενώ προχώρησαν στον απεγκλωβισμό 11 ενοίκων διαμερισμάτων του πενταώροφου κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το θέατρο.

Ανάμεσά στα άτομα που απομακρύνθηκαν σε ασφαλές σημείο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ήταν και μία γυναίκα η οποία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα. Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 32 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα ενώ συνέδραμαν και υδροφόρες ΟΤΑ. Για το περιστατικό προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Δείτε φωτογραφίες από τις προσπάθειες κατάσβεσης