Ντέμη Γεωργίου: Σήμερα η κηδεία της σεφ – Η απόφαση της συντρόφου της

Ντέμη Γεωργίου: Σήμερα η κηδεία της σεφ – Η απόφαση της συντρόφου της

Πώς θα την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της στην Πάρο

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, θα πουν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στην Ντέμη Γεωργίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, μετά από βακτηριακή λοίμωξη, η οποία της προκάλεσε σηπτικό σοκ. Τελευταία επιθυμία της ήταν να φορούν όλοι στην κηδεία λευκά.

Η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, επρόκειτο σύντομα να γίνει και σύζυγός της, καθώς θα παντρεύονταν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οι δυο τους έμεναν και εργάζονταν μαζί στην Πάρο, στο εστιατόριο που είχε ανοίξει η γνωστή σεφ.

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη. «Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», γράφει σε story της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το alphanews.live, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή σεφ ίχε ζητήσει να γίνει ένα πάρτι σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε.

Σημειώνεται πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της chef στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.