Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τον άγριο ξυλοδαρμό του ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τον άγριο ξυλοδαρμό του ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο

Έχουν ταυτοποιηθεί ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι - Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Μυλοπόταμου στο Ρέθυμνο

Εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκδόθηκαν σε βάρος των Κρητικών που έχουν ταυτοποιηθεί ως δύο εκ των δραστών της επίθεσης σε βάρος του ελληνοκαναδου με καταγωγη από την Κρήτη, Μανώλη Κακουλάκη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, από την παρέα που επιτέθηκε στην οικογένεια των τουριστών, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του 49χρονου πατέρα, έχουν ταυτοποιηθεί ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, η δικογραφία που διαβιβάστηκε στη δικαιοσύνη, ήταν για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ωστόσο η αρμόδια εισαγγελική λειτουργός, αφού αξιολόγησε το υλικό, άσκησε σε βάρος των εμπλεκόμενων ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, οι διώξεις που έχουν ασκηθεί, είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναμένονται εξελίξεις. Νωρίς σήμερα το πρωί μάλιστα πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Μυλοπόταμου στο Ρέθυμνο, με τις πληροφορίες του cretalive.gr να αναφέρουν, ότι έγιναν έρευνες και σε σπίτια, με αφορμή την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Ελληνοκαναδού.