«Είδα την Ντέμη Γεωργίου έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να την δει», λέει στενός της φίλος

«Είδα την Ντέμη Γεωργίου έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να την δει», λέει στενός της φίλος

«Ένα μήνυμα "Θανάση πεθαίνω", είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις»

Μόλις μια μέρα έχει περάσει από το θάνατο της Ντέμης Γεωργίου και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις συνεχίζονται. Η σεφ άφησε την τελευταία της πνοή στα 39 της χρόνια μετά από σηπτικό σοκ που υπέστη εξαιτίας μιας οξείας βακτηριακής λοίμωξης. Ο ξαφνικός θάνατός της προκάλεσε σοκ στους δικούς της ανθρώπους και στους φίλους της που ήταν μαζί της στην Πάρο.

Ο στενός φίλος της. Θανάσης Καραχάλιος, ο οποίος θα ήταν και ένας από τους κουμπάρους της στον προγραμματισμένο γάμο της σεφ με την σύντροφό της το ερχόμενο Σεπτέμβρη. μίλησε για όλα όσα βίωσε στην Πάρο, στην εκπομπή Summer’s Cool. Όλο όσα εξομολογείται για τις τελευταίες στιγμές της Ντέμης Γεωργίου συγκλονίζουν.

«Είδα την Ντέμη Γεωργίου έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να την δει. Ένα μήνυμα «Θανάση πεθαίνω», είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Λες «Ντέμη μου κάνει πλάκα». Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος.

Το τελευταίο αντίο θα πουν στη Ντέμη Γεωργίου, φίλοι και γνωστοί, την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Στη συνέχεια, όπως μαθαίνουμε, θα ακολουθήσει καφές σε κατάστημα στο Μετς, όπου επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά της είναι να γίνει σε νεανικό κι ευχάριστο κλίμα.

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappit, μία μέρα αργότερα, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν, λοιπόν, ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.

Να σημειώσουμε πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της chef στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.