Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: «Όλα τα όργανα έφτασαν στο σημείο να μην λειτουργούν»

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: «Όλα τα όργανα έφτασαν στο σημείο να μην λειτουργούν»

«Δυστυχώς δεν πήγε σε γιατρό για να δει τι συμβαίνει, παρά καθόταν στο σπίτι για να ξεκουραστεί», εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Σε ηλικία μόλις 39 ετών πέθανε σήμερα η Ντέμη Γεωργίου και έχει συγκλονίσει με το χαμό της Η σεφ, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το MasterChef, νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μίλησε στη σημερινή εκπομπή του «Summer’s Cool» για την βακτηριακή λοίμωξη, αλλά και στις ενέργειες που έπρεπε να κάνει η Ντέμη Γεωργίου για να μην φτάσει στο έσχατο σημείο.

«Είναι τραγικό γεγονός, αυτή είναι η αλήθεια. Όμως η οξεία βακτηριακή λοίμωξη, είναι μία λοίμωξη που την ξέρουμε όλοι, είναι μικροβιακή. Τα βακτήρια είναι μικρόβια, τα οποία συνυπάρχουν με τον ανθρώπινο οργανισμό ποικιλοτρόπως», είπε η Ματίνα Παγώνη για την Ντέμη Γεωργίου και τόνισε:

«Στην άτυχη αυτή κοπέλα συνέβη σηπτικό σοκ, δηλαδή πολυοργανική ανεπάρκεια. Όλα τα όργανα έφτασαν στο σημείο να μην λειτουργούν, γι’ αυτό είχαμε και τον θάνατο. Η κοπέλα τις τελευταίες ημέρες δεν αισθανόταν καλά και μάλιστα πήρε άδεια και έμεινε στο σπίτι της. Αυτό σημαίνει ότι αν πήγαινε σε ένα γιατρό και έκανε εξετάσεις θα έβλεπε τι συμβαίνει. Δυστυχώς δεν πήγε για να δει τι συμβαίνει, παρά καθόταν στο σπίτι για να ξεκουραστεί».