Λύγισαν οι φίλοι της Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο…»

Λύγισαν οι φίλοι της Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο…»

«Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει»

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι, οι συγγενείς, αλλά και άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα για τον ξεφωνικό θάνατο της Ντέμη Γεωργίου. Μετά από μια οξεία βακτηριακή λοίμωξη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια. 

Ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης και η Αντριάνα Μανέττα, πολύ καλοί φίλοι της γνωστής σεφ πρώην παίκτριας του ριάλιτι MasterChef, λύγισαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Summer’s cool.

«Την τελευταία εβδομάδα ένιωθε μια κόπωση, προφανώς από μία λοίμωξη που δεν γνώριζε ότι είχε. Το Σάββατο το βράδυ έχασε τις αισθήσεις της στο σπίτι της, καθώς δεν είχε πάει στο εστιατόριο λόγω της υπερκόπωσης. Μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο το πρωί της Κυριακής, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Η οικογένειά της είναι 4-5 φίλοι. Σήμερα το πρωί μας άφησε… δύο μήνες πριν τον γάμος της», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο Ισίδωρος Φίκαρης.

Η Αντριάνα Μανέττα είπε με κλάματα για την Ντέμη Γεωργίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή: «Μέχρι να την φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση. Χάθηκαν κρίσιμες ώρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο, την επόμενη ημέρα βρέθηκε και την μετέφεραν. Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, δεν γινόταν κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει.

Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την Ντέμη. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρευόταν».