Ανακάλεσε τη μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

Ανακάλεσε τη μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

«Τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους, που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση» δήλωσε ο πρώην υπουργός

Τη μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη ανακάλεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Η ανάκληση όπως επεσήμανε μιλώντας στο cretalive.gr η δικηγόρος του Ελένη Σαμαριτάκη, έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Αστυνομικό Τμήμα που είχε αναλάβει και την προανάκριση, μετά το επεισόδιο με τον πρώην υπουργό. Η κ. Σαμαριτάκη σημείωσε ακόμη, ότι η απόφαση του εντολέα της να ανακαλέσει τη μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, έγινε μετά τη διατύπωση της ειλικρινούς συγγνώμης από τον πρώην υπουργό.

Ο υπάλληλος του αερολιμένα, διευκρίνισε η δικηγόρος, επιθυμεί να αποκατασταθούν τα πράγματα, καθώς με τη δημοσιοποίηση του βίντεο «πήρε τεράστιες διαστάσεις από τα Μέσα Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές». Ο ίδιος μέσω της δικηγόρου του επισημαίνει, ότι δεν χτυπήθηκε και δεν ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην υπουργό. Το επεισόδιο χαρακτηρίζεται ως «ατυχές περιστατικό», το οποίο αποδίδει στην «ένταση της στιγμής», κάτι που όπως λέει, είναι «σύνηθες» για τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο. Ο υπάλληλος, ο οποίος δεν γνώριζε τον κ. Αυγενάκη, αντιμετώπισε τον πρώην υπουργό, όπως τον οποιοδήποτε άλλο επιβάτη με τον οποίο είχε μια έντονη στιγμή. Έτσι, μετά τη δημόσια συγγνώμη του Λευτέρη Αυγενάκη, ο ίδιος θεωρεί το μεταξύ τους συμβάν λήξαν.

Αμέσως μετά ο Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ανέφερε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις:

«Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό, αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους, που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση.

Μετά από 14 ημέρες αδιανόητων υπερβολών και παραπληροφόρησης, χαίρομαι που επιτέλους το περιστατικό αυτό κλείνει με τον τρόπο που πρέπει. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην τοξικότητα, που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν και χαίρομαι που ο Παναγιώτης, ένας νέος άνθρωπος, μας έδειξε τον δρόμο.

Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη.

Συνεχίζουμε...».