Ελεύθεροι οι γονείς του 23χρονου ΑμΕΑ που πέθανε από θερμοπληξία στην Εύβοια

Ελεύθεροι οι γονείς του 23χρονου ΑμΕΑ που πέθανε από θερμοπληξία στην Εύβοια

Eπέστρεψαν στο σπίτι τους και άρχισαν τις προετοιμασίες για την κηδεία του παιδιού τους, που θα γίνει στην Αλβανία, από όπου και κατάγονται

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του 23χρονου ΑμΕΑ, ο θάνατος του οποίου την περασμένη Κυριακή από θερμοπληξία έχει σοκάρει την Εύβοια.

Οι γονείς του 23χρονου παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα Χαλκίδας, ο οποίος αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι, με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα στην Εύβοια. Πληροφορίες του evima.gr αναφέρουν, πως στον εισαγγελέα έδωσαν το «παρών» και δύο κάτοικοι της περιοχής ως μάρτυρες της οικογένειας. Παρουσίασαν την κατάσταση που επικρατούσε και έδωσαν την εικόνα μιας οικογένειας αξιοπρεπούς, με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά της.

Η δικηγόρος των δύο γονέων παρέθεσε και ιατρικά έγγραφα, από τα οποία διαφαινόταν η κατάσταση του παιδιού. Οι γονείς του 23χρονου μετά την απόφαση του εισαγγελέα επέστρεψαν στο σπίτι τους και άρχισαν τις προετοιμασίες για την κηδεία του παιδιού τους, που θα γίνει στην Αλβανία, από όπου και κατάγονται.