Τρόμος για οικογένεια τουριστών στο Ηράκλειο – Δέχθηκαν άγρια επίθεση έξω από μπαρ

Τρόμος για οικογένεια τουριστών στο Ηράκλειο – Δέχθηκαν άγρια επίθεση έξω από μπαρ

Στο νοσοκομείο κατέληξαν αιμόφυρτοι ο 49χρονος ελληνοκαναδός και ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας

Επίθεση σε μπαρ του Ηρακλείου καταγγέλλει ότι δέχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Ιουλίου μια οικογένεια τουριστών που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Ο 49χρονος άνδρας, ελληνοκαναδός στην καταγωγή, η 41χρονη Ισλανδή σύζυγός του και οι δύο γιοι τους, ηλικίας 21 και 18 ετών αντίστοιχα, έπιναν το ποτό τους στη διάρκεια νυχτερινής βόλτας στην οδό Μιλάτου. Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, ξαφνικά και απρόκλητα δέχθηκαν την επίθεση μιας παρέας νεαρών από την περιοχή του Μυλοπόταμου, με τις διωκτικές αρχές να πιστεύουν, ότι είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίησή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ, με μια εκδοχή που εξετάζεται, να είναι ότι ειπώθηκε κάτι για την 41χρονη γυναίκα, η οποία χαρακτηρίζεται ως «πολύ όμορφη». Η παρέα των Κρητικών φέρεται να αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με την οικογένεια των τουριστών, ενώ στη συνέχεια βγήκε από το μπαρ, ωστόσο δεν απομακρύνθηκε. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι Κρητικοί περίμεναν να βγει η οικογένεια από τον νυχτερινό κατάστημα και όταν συνέβη αυτό, τους επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, χτυπώντας αδιακρίτως.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ο 49χρονος άνδρας και ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας και να αιμορραγούν. Το επεισόδιο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ οι νεαροί που φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο, έσπευσαν να εξαφανιστούν, όταν είδαν τους δύο άνδρες αιμόφυρτους στο πλακόστρωτο. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν στο σημείο, παρέλαβαν και τους τέσσερις μεταφέροντάς τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου που εφημέρευε, όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα που είχαν προκληθεί. Ο 49χρονος ελληνοκαναδός χρειάστηκε να νοσηλευθεί, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι τέσσερις τουρίστες κατήγγειλαν την Τρίτη το περιστατικό στις αρχές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ αναζητά την ομάδα των νεαρών που επιτέθηκε και τραυμάτισε την οικογένεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες της επίθεσης, κάτι που θεωρείται θέμα χρόνου.