Αντώνης Ρέμος: «Κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν τέρας, αυτό το τέρας θα τους φάει»

Αντώνης Ρέμος: «Κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν τέρας, αυτό το τέρας θα τους φάει»

Νέες δηλώσεις έκανε ο τραγουδιστής για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή σε συναυλία του στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη

Ο Αντώνης Ρέμος επανήλθε στην υπόθεση «μαύρου χρήματος» για την οποία κατηγορείται και μιλώντας σε χιλιάδες θαυμαστές του από τη Θεσσαλονίκη, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει φοροδιαφυγή και ότι στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

Αυτή τη φορά μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του που γέμισαν το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, ο δημοφιλής τραγουδιστής έστειλε νέο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα. «Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δε σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ. Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε. Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Δείτε βίντεο που ανέβασε στο TikTok θαυμαστής του Αντώνη Ρέμου με όσα είπε ο τραγουδιστής:

@steve.toumpas Ποσο μαγικα ηταν 💛 #viral #greece #fy #φοργιου #μπεςφοργιου #aremovic #vlog ♬ πρωτότυπος ήχος - Steve.89_


Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ελέγχεται για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μη καταβολή χρεών, μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, με το οποίο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του.