Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 23χρονος ΑμΕΑ από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 23χρονος ΑμΕΑ από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο δεν τα κατάφερε

Μία απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε στην Εύβοια, όπου χθες Κυριακή 14 Ιουλίου κατέληξε ένας 23χρονος, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια.

Ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής ζούσε με την οικογενειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας, οι γονείς του οποίου διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή. Ο νεαρός που αντιμετώπιζε νευροψυχολογική διαταραχή (αυτισμό – με νοητική υστέρηση) εντοπίστηκε χθες κλεισμένος μέσα στο αυτοκίνητό τους, που ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το σπίτι τους, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του από την πολύωρη παραμονή του στην ζέστη και τον ήλιο, χωρίς να γίνει αντιληπτός εγκαίρως από τους γονείς του, 56 ετών ο πατέρας και 48 ετών αντίστοιχα η μητέρα.

Στις 12:00 το μεσημέρι που τον εντόπισαν, τον μετέφεραν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε χθες αργά το βράδυ. Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ο άτυχος 23χρονος διεκομίσθη εκεί, χωρίς επίπεδο συνείδησης, μετά από την πολύωρη αναμονή σε αυτοκίνητο και κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Οι γονείς του συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για Έκθεση σε βάρος του γιου τους, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Από στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής του άτυχου 23χρονου.