Σοκ στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε

Σοκ στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε

Τα δύο παιδιά τους είναι στην εφηβεία και το ζευγάρι ήταν εν διαστάσει

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμφιλοχία η γυναικοκτονία που έγινε  σήμερα το πρωί. Μια 36χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 43χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία είναι κάτω των 15 ετών.

Περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα μέσα σε αυτοκίνητο στην Αμφιλοχία, ένας 43χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο την 36χροονη σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, με το ίδιο όπλο.

Το δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας e-maistros.gr. Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο αυτοκίνητό της και άρχισε να πυροβολεί.

Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Οι δύο νέοι, 36 και 43 ετών περίπου, είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους.

Η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας είναι συγκλονισμένη από το γεγονός. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας.