Κατασχέθηκαν πάνω από εννέα κιλά ηρωίνη σε διαμέρισμα “καβάντζα” – Δύο συλλήψεις

Κατασχέθηκαν πάνω από εννέα κιλά ηρωίνη σε διαμέρισμα “καβάντζα” – Δύο συλλήψεις

Δείτε φωτογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Δύο άτομα που φαίνεται να εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ενώ κατασχέθηκε παράλληλα ηρωίνη συνολικού βάρους άνω των εννέα κιλών.

Πρόκειται για έναν 36χρονο από την Αλβανία και μία 24χρονη ομοεθνή του (αδελφή της συντρόφου του), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος κατείχε, αποθήκευε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, χρησιμοποιώντας ως «καβάντζα» διαμέρισμα σε περιοχή της δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης, όπου διαμένει η 24χρονη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, μέσα σε ντουλάπα, ένα βαρέλι κι ένα κουτί που περιείχαν 18 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 9 κιλών και 12 γραμμαρίων. Στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και σε έρευνα στην οικία του 36χρονου, ο οποίος διαμένει παράνομα στη χώρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κολλητικές ταινίες συσκευασίας και τα κινητά τους τηλέφωνα.