Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Εντοπίστηκαν απειλητικά μηνύματα από 2 άτομα στο κινητό του θύματος

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Εντοπίστηκαν απειλητικά μηνύματα από 2 άτομα στο κινητό του θύματος

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ηθικός και φυσικός αυτουργός να ταυτίζονται

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με την μαφιόζικη εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό, καθώς εντοπίστηκαν απειλητικά μηνύματα από δύο διαφορετικά άτομα φαίνεται στο κινητό του θύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι πληροφορίες έρχονται από την ανάλυση της τηλεφωνικής συσκευής του 54χρονου τοπογράφου. Από αυτήν προκύπτει ότι δύο τουλάχιστον άτομα φέρεται να έχουν αποστείλει το τελευταίο χρονικό διάστημα τέτοια μηνύματα και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Πλέον οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν αν οι απειλές αυτές μπορεί να σχετίζονται με τη δολοφονία. Για τους αποστολείς των μηνυμάτων, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στη λίστα των υπόπτων, δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία που θα μπορούσαν να δείχνουν προς την κατεύθυνσή τους.

Οι απειλές αφορούν τα επαγγελματικά του δολοφονημένου άνδρα, ενώ από τους αστυνομικούς εξετάζεται και το ενδεχόμενο μικτού κινήτρου, δηλαδή συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών διαφορών. Οι Αρχές μάλιστα δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ηθικός και φυσικός αυτουργός του εγκλήματος να ταυτίζονται.