O Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε στους θαυμαστές του: «Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»

O Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε στους θαυμαστές του: «Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του», είπε στα βίντεο που ανέβασε

Πλέον ο Αντώνης Ρέμος βγαίνει δημόσια και διατρανώνει την πεποίθησή του ότι δεν έχει κάνει φοροδιαφυγή και πως θα αποδεχθεί η αλήθεια. Και το κάνει απευθυνόμενος στους θαυμαστές του.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram απευθυνόμενος σε φίλους και θαυμαστές.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος, σε δύο stories που έκανε στο Instagram ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.