Νέα κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και δεύτερη γάτα με ακρωτηριασμένα πόδια από ανθρώπινο χέρι

Νέα κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και δεύτερη γάτα με ακρωτηριασμένα πόδια από ανθρώπινο χέρι

Μετά το πρόσφατο περιστατικό ο δράστης δεν έκοψε αυτή τη φορά μόνο τα άκρα του άτυχου ζώου, αλλά προχώρησε και στο ξεκοίλιασμά του

Σοκ στη Θεσσαλονίκη προκαλεί το νέο αποτρόπαιο περιστατικό ακραίας κακοποίησης ζώου, καθώς εντοπίστηκε και δεύτερη γατούλα με ακρωτηριασμένα πόδια από ανθρώπινο χέρι στον Λαγκαδά.

Δυστυχώς, όπως αναφέρει το grtimes.gr, αυτή τη φορά το άτυχο ζώο δεν επέζησε, όπως ο γάτος που βρέθηκε προ μερικών ημερών με ακρωτηριασμένα τρία πόδια στο χωριό Περιβολάκι του Λαγκαδά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Κτηνιατρική Κλινική Αγαθαγγελίδη, όπου αναμένεται να δεχτεί προσθετικά μέλη. Το νέο περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα και πάλι η πρόεδρος της Φιλοζωικής ΑΜΚΕ «Αδέσποτα Σέιχ Σου», Βούλα Τζάνου.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία (σ.σ. η οποία είναι φρικιαστική) του άτυχου ζώου που εστάλη στην κ. Τζάνου από κάτοικο της περιοχής όπου σημειώθηκε το περιστατικό, αυτή τη φορά ο άγνωστος δράστης ακρωτηρίασε και τα τέσσερα πόδια της γατούλας, η οποία απεικονίζεται και με τα έντερα έξω από το σώμα της, άρα υπάρχει κλιμάκωση της επιθετικότητας του δράστη που δεν του έφτανε να ακρωτηριάσει το ζωάκι, αλλά προχώρησε στην αδιανόητη ενέργεια να το ξεκοιλιάσει.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε τα μεσάνυχτα και σε σημείο απέναντι από σούπερ-μάρκετ στο κέντρο του Λαγκαδά. Κάποιος έστειλε τη φωτογραφία στην κ. Τζάνου, η οποία κοινοποίησε το περιστατικό, αλλά μέχρι να πάει κάποιος φιλόζωος να περιμαζέψει τη νεκρή γατούλα, το σώμα της είχε εξαφανιστεί και αυτήν την ώρα γίνονται προσπάθειες εντοπισμού της σε κοντινούς κάδους.