Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Επιχειρηματίας της Πάρου κάνει λόγο για «ψεύτικα» τοπογραφικά του 54χρονου θύματος

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Επιχειρηματίας της Πάρου κάνει λόγο για «ψεύτικα» τοπογραφικά του 54χρονου θύματος

Ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο νησί βρίσκεται στα δικαστήρια με εταιρεία για λογαριασμό της οποίας κατήρτησε τα τοπογραφικά το 54χρονο θύμα καταγράφοντας αυθαιρεσίες χιλιάδων τ.μ.

Εκτός από τη Μύκονο, ο 54χρονος τοπογράφος-μηχανικός Παναγιώτης Στάθης, ο οποίος εκτελέστηκε από πληρωμένο -όπως δείχνου τα στοιχεία- δολοφόνο, δραστηριοποιούταν και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, ανάμεσά τους και στην Πάρο, όπου βρισκόταν σε αντιδικία με έναν επιχειρηματία, ο οποίος όπως ισχυρίζεται, εξαιτίας των τοπογραφικών του δεν μπορούσε να πουλήσει το ξενοδοχείο του..

Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA άνθρωπος του περιβάλλοντος του επιχειρηματία, ο ξενοδόχος κατηγορεί τον 54χρονο για πλαστά τοπογραφικά, τα οποία είχε τη δυνατότητα να νομιμοποιήσει στη συνέχεια. «Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε υπογράψει να το πουλήσει και μπήκε μηχανικός να κάνει τις αποτυπώσεις. Ο άνθρωπος που δολοφονήθηκε, ανέλαβε αυτή τη δουλειά και εμφάνισε στην αγοράστρια εταιρεία κτίρια, που δεν υπήρχαν. Αυτές οι ανύπαρκτες κατασκευές ήταν 22.000 μέτρα, σαν να είναι 500 μεζονέτες των 50 μέτρων. Ήταν όλα ψεύτικα» ανέφερε αρχικά άνθρωπος του περιβάλλοντος του επιχειρηματία.

«Εμφάνισε ότι υπήρχαν από το 1993. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κατάλαβε τι γινόταν και δεν υπέγραψε, τους έστειλε εξώδικα. Τους είπε ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, γιατί δεν ήταν ένα-δύο μέτρα, ήταν περισσότερα. Αυτά έκανε το γραφείο του 54χρονου που δολοφονήθηκε» υποστηρίζει. Η υπόθεση λέει ο ίδιος, βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και δύο χρόνια. «Ο ξενοδόχος είναι στα δικαστήρια μ’ αυτούς δύο χρόνια τώρα. Τους κατηγόρησε μάλιστα για σύσταση συμμορίας. Αν δεν τους είχε καταλάβει ο ξενοδόχος, θα τα νομιμοποιούσαν και θα βρισκόταν στο τέλος υπεύθυνος», είπε άνθρωπος του περιβάλλοντος του ξενοδόχου.