Kαταγγελλία-σοκ 48χρονης κατά ανώτατου αξιωματικού της Πυροσβεστικής – «Με ξυλοκοπούσε για ασήμαντες αφορμές, προσπάθησε να με πνίξει»

Kαταγγελλία-σοκ 48χρονης κατά ανώτατου αξιωματικού της Πυροσβεστικής – «Με ξυλοκοπούσε για ασήμαντες αφορμές, προσπάθησε να με πνίξει»

Η καταγγέλλουσα εκφράζει φόβους για τη ζωή της, καθώς αν και κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της τον Δεκέμβριο του 2023, ο ένστολος δεν συνελήφθη

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με 48χρονη να καταγγέλλει ανώνατο αξιωματικό της Πυροσβεστικής για βαριά περιστατικά κακοποίησης.

Η 48χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της. Ο συνήγορος της, Γιάννης Απατσίδης, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι αν και τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί την 1η Δεκεμβρίου 2023, δεν τηρήθηκε για τον καταγγελλόμενο η αυτόφωρη διαδικασία, ώστε να συλληφθεί. Το θύμα κατέθεσε στις αρμόδιες αρχές, εισαγγελικές και υπηρεσιακές, νέα στοιχεία, εκ των οποίων πιστοποιείται η σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κακουργηματικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και μιας απόπειρα βιασμού της.

Τον Δεκέμβριο 2023, η μητέρα δύο παιδιών κατήγγειλε στο Α.Τ. Περιστερίου τα αδικήματα της εξύβρισης και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης από τον ανώτερο αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τον οποίο διατηρούσαν τα τελευταία χρόνια σχέση. Ο καταγγελλόμενος δεν συνελήφθη, με τη 48χρονη να εκφράζει φόβους για την ίδια της τη ζωή.

«Με ξυλοκοπούσε για ασήμαντες αφορμές, προσπάθησε να με πνίξει»

Το θύμα μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε όσα έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της: «Την 1η Δεκεμβρίου 2023 για ασήμαντη αφορμή άρχισε να με βρίζει και να με χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο μου το σώμα και το στο κεφάλι μου. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με κατέβασε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού, σέρνοντάς με και κλωτσώντας με... Με έπιασε από τον λαιμό σφιχτά με πολλή δύναμη και πήγε να με πνίξει». Όπως περιέγραψε η 48χρονη, κακοποιούταν σχεδόν καθημερινά από το 2019.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Το πρώτο χαστούκι το έφαγα το 2019, επειδή προσπάθησα να παρκάρω με το αυτοκίνητο και έπιασα παραπάνω χώρο... Τρώω ξύλο για ασήμαντες αφορμές. Μια φορά επειδή είχα πλύνει μια κατσαρόλα και δεν είχα δει, ότι είχε ένα μικρό σημάδι επάνω ή επειδή το χαλάκι στην πόρτα του σπιτιού δεν ήταν όπως ήθελε ή γιατί μπορεί να είχα απλώσει ρούχα, βάζοντας μανταλάκια διαφορετικού χρώματος. Μια φορά με είχε δέσει με ένα λουρί και με κατέβασε στο γκαράζ του σπιτιού. Κόντεψε να με πνίξει και μου έλεγε πως εάν δε συμμορφωθώ, θα με ξεφτιλίσει σε όλη την πολυκατοικία. Άλλες φορές μου έλεγε, ότι θα με πάει στη δουλειά μου γυμνή, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παραλίγο να με πετάξει από το μπαλκόνι» περιέγραψε η 48χρονη.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου, μην έρθει και με σκοτώσει ή στείλει κάποιον άλλον. Περιμένω να δικαιωθώ, δε με νοιάζει τίποτα άλλο» τόνισε κλείνοντας η καταγγέλλουσα. Για τον ανώτατο αξιωματικό της Πυροσβεστικής έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ωστόσο ο δικηγόρος της 48χρονης καταγγέλλει, ότι αυτός που την πραγματοποιεί, είναι στενός φίλος του καταγγελλόμενου, που έχει μεροληπτική στάση.