Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Είχε κάνει πρόβα ο δράστης πριν την δολοφονία του τοπογράφου

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Είχε κάνει πρόβα ο δράστης πριν την δολοφονία του τοπογράφου

Βρισκόταν εκεί και την προηγούμενη μέρα, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί από βιντεοληπτικό υλικό

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα μαφιόζικη εκτέλεση και μάλιστα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Ψυχικού λίγο μετά τις 8 το πρωί, καθώς άγνωστος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με περισσότερες από 8 σφαίρες έναν 54χρονο τοπογράφο που δραστηριοποιείται στην Μύκονο. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχει διαπιστώσει η αστυνομία ο δράστης είχε κάνει πρόβα την προηγούμενη μέρα.

Στο σημείο εντοπίστηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες ενώ αίσθηση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός ότι ο εκτελεστής αγνόησε τις δεκάδες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο και από την δολοφονία αλλά και από την πρόβα που έκανε ο εκτελεστής 24 ώρες πριν την εκτέλεση που έχουν καταγράψει τον δολοφόνο, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega.

Οι κινήσεις του εκτελεστή «μαρτυρούν» πως είχε γίνει πρόβα πριν την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 7 το πρωί της Τρίτης (02/07), 90 λεπτά πριν τη δολοφονία, ο δράστης βρισκόταν στο σημείο της επιχείρησης του θύματος μαζί με το μαύρο μηχανάκι του.

Το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη μέρα νωρίς το πρωί, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικές αρχές από το βιντεοληπτικό υλικό.

Κάποια δεδομένα αυτής της εκτέλεσης κάνουν εντύπωση όμως στους αστυνομικούς. Ένα από αυτά είναι ότι ο εκτελεστής είχε σχεδιάσει με πρωτοφανή τρόπο λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ παρατήρησαν πως στην πλαστή πινακίδα που έφερε η μηχανή του εκτελεστή, φαίνεται ακόμη και η σφραγίδα ΚΤΕΟ.