Ο θείος της πιλότου για περιστατικό με το Mirage 2000: «Είναι ένα κορίτσι με τσαγανό. Αντράκι»

Ο θείος της πιλότου για περιστατικό με το Mirage 2000: «Είναι ένα κορίτσι με τσαγανό. Αντράκι»

«Δόξα το Θεό όλα καλά. Βασικά απέφευγε δεν θέλει δημοσιότητες και τέτοια»

Όλοι ανησύχησαν με το περιστατικό με το Mirage 2000 που έγινε στην Τανάγρα, όταν δεν έπιασαν τα φρένα και αναγκάστηκε η πιλότος να το εγκαταλείψει πατώντας το κουμπί για να εκτιναχθεί το κάθισμά της. Η κοπέλα δεν έχει μιλήσει για το θέμα, γιατί όπως λέει ο θείος της δεν επιθυμεί δημοσιότητα. Παράλληλα, τονίζει ότι η ανιψιά του έχει τσαγανό για να κάνει αυτό το επάγγελμα στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο θείος της μίλησε στην εκπομπή «Live News» και την Άννα Μαρινάκη. «Και το κορίτσι και το αεροπλάνο όλα καλά», είπε ο θείος.

Δημοσιογράφος: Τρομαγμένη;

Θείος Ιπταμένης: Αυτό εξυπακούεται, όταν συμβαίνει τέτοιο πράγμα όσο και να είναι ο άλλος να το έχει είναι μια κατάσταση η οποία σε ρίχνει. Προσγειώθηκε και πιάσανε μονόμπαντα τα φρένα. Εκτινάχτηκε το χειρίστηκε και έγινε η εκτίναξη του καθίσματος.

Δημοσιογράφος: Μιλούσα νωρίτερα με Πτεράρχους και μου λέγανε ότι πήγαινε με 150 μίλια περίπου στο φρενάρισμα.

Θείος Ιπταμένης: Δόξα το Θεό όλα καλά. Βασικά απέφευγε δεν θέλει δημοσιότητες και τέτοια. Αποφεύγει. Αλλά αν οι ανώτεροι της το εγκρίνουν και το πουν ότι πρέπει να πει κάποια πράγματα θα πρέπει να τα πει. Είναι ένα κορίτσι με τσαγανό. Αντράκι, αντράκι.