Μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα του για ξυλοδαρμό: «Δεν ισχύει ότι δεχόταν bullying»

Μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα του για ξυλοδαρμό: «Δεν ισχύει ότι δεχόταν bullying»

Το αγόρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Πάτρας

Eξιτήριο από το νοσοκομείο της Πάτρας πήρε ο 15χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα και τον θείο του. Η επιμέλεια του 15χρονου δόθηκε προσωρινά στη μητέρα του παιδιού, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Μαζί με το παιδί είμαι συνέχεια. Το παιδί μου είναι με τη μητέρα του. Είμαι δίπλα του και θα είμαι. Αυτά που λέει ο πρώην σύζυγός μου δεν ισχύουν πουθενά. Δεν ανησυχώ για το παιδί μου, είναι στο πλευρό μου αυτή τη στιγμή και είναι καλά» σημείωσε αρχικά η μητέρα του 15χρονου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού, εκείνη απάντησε: «Όλα θα γίνουν μόνιμα. Διεκδικώ την επιμέλεια του παιδιού για το καλό του. Αποφάσισε ο Εισαγγελέας το παιδί να είναι κοντά μου και από δω και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ισχύει ότι το παιδί μου δεχόταν bullying όλο αυτό το διάστημα, γιατί εδώ μίλαγα καθημερινά με το σχολείο και δεν μου είχαν κάνει κάποιο παράπονο οι καθηγητές. Είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί».

Τέλος η μητέρα του 15χρονου τόνισε: «Το παιδί θέλει να είναι μαζί μου, τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει».