Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, θα παραμείνει για έξι μήνες στο νοσοκομείο»

Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, θα παραμείνει για έξι μήνες στο νοσοκομείο»

«Δεν μπορεί να πάει ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης» είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, τρεις μήνες μετά το έμφραγμα, μίλησε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής θα παραμείνει συνολικά έξι μήνες στο νοσοκομείο και ότι δεν είναι ακόμα σε κατάσταση για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει 2 μήνες στο νοσοκομείο. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει πολύ καιρό, είναι δύσκολα τα πράγματα, παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού. Από εδώ και πέρα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

 

Και συνέχισε: «Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία στην πρόβα που είχε με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τις ανάγκες του «J2US».