Ανατροπή στην υπόθεση του 19χρονου φοιτητή που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στα Σπάτα

Ανατροπή στην υπόθεση του 19χρονου φοιτητή που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στα Σπάτα

Ο πατέρας ζητά την άμεση εισαγγελική παραγγελία, ώστε να επιτραπεί η εξέταση κάποιων ιδιόχειρων σημειώσεων του Νικόλα, στις οποίες εντοπίστηκε διαφορετική γραφή

Ανατροπή στην υπόθεση του Νικόλα, του 19χρονου φοιτητή που είχε βρεθεί κρεμασμένος στο σπίτι του στα Σπάτα τον Ιούνιο του 2022, φέρνει μια νέα μαρτυρία.

Μάρτυρας που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και έδωσε μια νέα τροπή στην υπόθεση. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αναστάτωση στη μητέρα του φοιτητή, η οποία αποκάλυψε μετά από καιρό, ότι ήταν αποδέκτης κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κακοποιούσε και το παιδί της. Όπως είπε, δεν απευθύνθηκε στις αρχές και δεν κατήγγειλε το περιστατικό, καθώς φοβόταν τις αντιδράσεις του.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν ορισμένες ζωγραφιές του Νικόλα από την παιδική του ηλικία, οι οποίες βρέθηκαν στο ημερολόγιό του. Σε αυτές αποτυπώνονται «σκοτεινά» συναισθήματα, που φέρεται να βίωνε ο μικρός Νικόλας. Ειδικοί αναλυτές που τις μελέτησαν, εντόπισαν άγχος, φόβο, αγωνία, ανασφάλεια και αποκλεισμό, με τη μητέρα του να τις αποδίδει στην κακοποιητική συμπεριφορά, που ενδέχεται να βίωνε το παιδί. Σε αυτές ενδεχομένως να κρύβεται και το κλειδί του γρίφου, γι΄ αυτό και προτάθηκε να συμπεριληφθούν στον φάκελο της υπόθεσης και να ερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Τα χειρόγραφα με διαφορετική γραφή - Τι ζητά ο πατέρας του φοιτητή

Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις του Νικόλα, στις οποίες εντοπίστηκε διαφορετική γραφή. Ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή έχει ζητήσει να διοριστεί δικαστική γραφολόγος ως τεχνική σύμβουλος, προκειμένου να τις εξετάσει. Ωστόσο, η διαδικασία έχει «παγώσει», καθώς το υλικό βρίσκεται στο Α.Τ. Σπάτων και δεν είναι προσβάσιμο. Ο πατέρας ζητά την άμεση εισαγγελική παραγγελία, ώστε να επιτραπεί η εξέταση αυτού του υλικού.