Υπόθεση Απόστολου Λύτρα: «Θα τρίβουμε τα μάτια μας αν αποκαλυφθούν όλα»

Υπόθεση Απόστολου Λύτρα: «Θα τρίβουμε τα μάτια μας αν αποκαλυφθούν όλα»

Η 37χρονη εν διαστάσει σύζυγος του ποινικολόγου έχει καταγγείλλει κι άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της

Μετά την μακροσκελή ανακοίνωση της 37χρονης εν διαστάσει πλέον συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο Σταύρος Μπαλάσκας υποστήριξε, ότι το θύμα ενδοοικογενειακής βίας έχει καταθέσει και άλλα περιστατικά, τα οποία εάν βγουν στο φως της δημοσιότητας «θα τρίβουμε τα μάτια μας», όπως είπε.

Στα περιστατικά αυτά έκανε λόγο και το ίδιο το θύμα, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης: «Υπάρχουν πολλά περιστατικά που μόνον η ανάκριση κι η αστυνομική και δικαστική αρχή γνωρίζουν και τα οποία δεν επιθυμώ να δημοσιοποιήσω, σεβόμενη το έργο της Δικαιοσύνης, αλλά και για τη δική μου ασφάλεια. Το ότι σιωπώ, δε σημαίνει αδυναμία, είτε ότι κρύβομαι είτε ότι δεν είναι αναγκαία η ανάδειξη της αλήθειας, το ότι σιωπώ σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν προέχει ο δημόσιος διάλογος περί του εάν ήταν αιτιολογημένη η προσωρινή κράτηση ή ο νομικός χαρακτηρισμός της πράξης. Αυτός ο διάλογος θα γίνει μόνον μέσα στη δικαστική αίθουσα».

«Θα τρίβουμε τα μάτια μας, αν αποκαλυφθούν άλλα περιστατικά που κατέθεσε η 37χρονη»

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εν διαστάσει συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας υποστήριξε, ότι τα περιστατικά που έχει καταγγείλλει η 37χρονη, είναι τέτοια, που θα προκαλέσουν εκπλήξεις, εάν και όποτε αποκαλυφθούν. «Έχει καταθέσει κι άλλα περιστατικά, που δεν τα λέει η Αστυνομία, τα link ή οι διαρροές. Αλλά υπάρχει πλούσιο υλικό μέσα, το οποίο θα πιστοποιηθεί αργότερα. Όταν θα βγει ενδεχομένως στον αέρα, θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας», υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή Live News ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η 37χρονη δεν παρέστη ακόμη στο δικαστήριο, γιατί είναι χτυπημένη και πρησμένη. Έχει ακόμη το ψυχολογικό θέμα που κανείς δεν ξέρει πότε θα φύγει από μέσα της. Όταν μια κοπέλα έχει φάει τόσο πολύ ξύλο, κανείς δεν ξέρει τι κρύβει στην ψυχή της και πόση βοήθεια θα χρειαστεί για να το ξεπεράσει αυτό», πρόσθεσε.