Νεαρή μητέρα κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι της και ζήτησε τρομοκρατημένη βοήθεια μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της

Νεαρή μητέρα κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι της και ζήτησε τρομοκρατημένη βοήθεια μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της

Ο 44χρονος συνελήφθη, ενώ η 31χρονη ζήτησε από τους αστυνομικούς να της εγκαταστήσουν στο κινητό της το «κουμπί πανικού»

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου 31χρονη μητέρα κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 44χρονο σύζυγό της.

Μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη μέσα στο αυτοκίνητο από τον σύζυγο της, η νεαρή γυναίκα κλειδώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, για να γλιτώσει τα χειρότερα και όταν πλέον ξημέρωσε, ζήτησε τρομοκρατημένη τη βοήθεια του «Χαμόγελου του Παιδιού», εκφράζοντας φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα. Αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση κατοικίας τηςκαι την συνόδευσαν με ασφάλεια μέχρι το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να καταθέσει για το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σε βάρος της.

Πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, αναφέρουν ότι στη μητέρα και τα παιδιά της προτάθηκε η φιλοξενία τους σε δομή, ενώ η 31χρονη ζήτησε να εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού. Όταν κατέφθασαν αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας, ο 44χρονος σύζυγος απουσίαζε, συνελήφθη ωστόσο λίγο αργότερα. Η 31χρονη κατήγγειλε, ότι το προηγούμενο βράδυ είχε χειροδικήσει σε βάρος της μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ όπως καταγγέλλει, επιχείρησε να της χτυπήσει και το κεφάλι στο ταμπλό του οχήματος.