Θανατηφόρο οπαδικό επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη – «Δεν ήμουν εκεί» απολογήθηκε ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους

Θανατηφόρο οπαδικό επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη – «Δεν ήμουν εκεί» απολογήθηκε ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους

Ο Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ Νάσος Κωνσταντίνου έχασε τη ζωή του από αυτοκίνητο που τον παρέσυρε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από οπαδούς του Ηρακλή τον Απρίλιο του 2017

Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο οπαδικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του 24χρονου Κύπριου Νάσου Κωνσταντίνου, ο 26χρονος που κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης.

«Δεν ήμουν εκεί» επέμεινε να λέει στην απολογία του και απαντώντας στον φίλο του Νάσου που κατέθεσε νωρίτερα ότι τον συνάντησε κάποιους μήνες μετά το επεισόδιο και τον κοιτούσε επίμονα, είπε πως αυτό δεν ισχύει καθώς δεν τον γνώριζε καν. «Και να τον έβλεπα στον δρόμο δεν ήξερα ότι είναι αυτός», ανέφερε. Σημείωσε δε, ότι την ώρα του επίδικου συμβάντος ο ίδιος ήταν σε άλλο σημείο της πόλης. Η διαδικασία διεκόπη και θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένα ακόμη άτομο, που όμως δεν εμφανίστηκε στο ακροατήριο και εκπροσωπείται από πληρεξούσιο δικηγόρο. Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 9 ετών και 8 μηνών, με αναγνώριση ελαφρυντικού μετεφηβικής ηλικίας και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.