Ο κατηγορούμενος για ξυλοδαρμό της συντρόφου του δημοσιογράφος της έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα

Ο κατηγορούμενος για ξυλοδαρμό της συντρόφου του δημοσιογράφος της έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα

Γιατί μήνυσε την 30χρονη ο 45χρονος - Τι είπε ο δικηγόρος του

Την ώρα που η 30χρονη δημοσιογράφος της ΕΡΤ βρισκόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Ιουνίου μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, ο 45χρονος σύμφωνα με πληροφορίες από το κατηγορητήριο της έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στο κινητό.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι «τα απειλητικά μηνύματα αυτά, αποτελούν και την κατηγορία που αντιμετωπίζει ο εντολέας μου». Πρόσθεσε δε, ότι «αυτή τη στιγμή οι κατηγορίες για την αυτόφωρη πράξη είναι απειλή στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας, γι' αυτό πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Είναι πλημμέλημα». Η εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα αφορά μόνο την απειλή, με τον δικηγόρο να μη θέλει να πάρει θέση περαιτέρω, καθώς δεν έχει δει την ιατροδικαστική εξέταση και δεν έχει στα χέρια του το κατηγορητήριο.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος σημείωσε μάλιστα, πως όλα έγιναν πάνω σε έναν καβγά και πως κι εκείνη στράφηκε εναντίον του και τον προκάλεσε. «Και ο εντολέας μου έκανε μήνυση στο θύμα γιατί δέχθηκε και αυτός επίθεση» είπε.