Δίωξη δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία: Τα προειδοποιητικά μηνυμάτα της πρώην συζύγου του στη νυν σύντροφο

Δίωξη δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία: Τα προειδοποιητικά μηνυμάτα της πρώην συζύγου του στη νυν σύντροφο

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε κακοποιήσει και πάλι τη σύντροφό του και συνάδελφο και μάλιστα μέσα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού δημοσιογράφου από τον σύντροφό της, επίσης δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

O 45χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημελληματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο. Σχετικά με πράξεις που δεν αφορούν σε αυτόφωρο, αλλά είναι προγενέστερες και στρέφονται κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτικη εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δημοσιογράφος εδώ και έναν χρόνο είχε ερωτική σχέση με το θύμα. Και οι δύο εργάζονταν στην ΕΡΤ, στο ίδιο τμήμα και σε διπλανά γραφεία. Πληροφορίες μάλιστα που μετέδωσε στην εκπομπή ο Αλέξανδρος Καλαφάτης, αναφέρουν ότι πριν από το περιστατικό της Κυριακής, ο δημοσιογράφος είχε κακοποιήσει και πάλι τη σύντροφό του και μάλιστα μέσα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Εργαζόμενοι στην κρατική τηλεόραση είχαν ακούσει φωνές και ιδιαίτερη ένταση στις τουαλέτες. Τότε όμως, τόσο το θύμα, όσο και ο θύτης, είπαν ότι είχαν έναν διαπληκτισμό και δεν υπήρξε χειροδικία. Ωστόσο χθες, η δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς, ότι και τότε ο φερόμενος ως δράστης την είχε χτυπήσει στις τουαλέτες της ΕΡΤ.

Παράλληλα, το θύμα φέρεται να προσκόμισε μηνύματα που της είχε στείλει στο κινητό της τηλέφωνο η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου, στα οποία υπάρχουν ενδείξεις και για τη δική της κακοποίηση, με την γυναίκα να την προειδοποιεί ότι θα πάθει τα ίδια. Χθες κατέθεσε κι εκείνη στην αστυνομία και φέρεται να κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον δημοσιογράφο πολλές φορές, ενώ προσκόμισε και αποδεικτικά στοιχεία.

Πάντως, όπως μετέδωσε η εκπομπή, ο δημοσιογράφος τη Δευτέρα, πριν προχωρήσει στην καταγγελία η σύντροφός του, την καλούσε επανειλημμένως στο τηλέφωνο και της έστελνε μηνύματα για να τα ξαναβρούν, ενώ αιφνιδιάστηκε, όταν είδε τους αστυνομικούς που πήγαν για να τον συλλάβουν.